Легендарният хегемон в тежка категория на професионалния бокс Владимир Кличко

...
Легендарният хегемон в тежка категория на професионалния бокс Владимир Кличко
Коментари Харесай

Кличко може да се върне на ринга

Легендарният хегемон в тежка категория на професионалния бокс Владимир Кличко изясни, че може да се завърне сензационно на кръга в бъдеще, с цел да усъвършенства влиятелен връх, осведоми sportal.bg.

“Ако ще се връщам в бокса, би трябвало да има добра причина. Нещо извънредно и неправено преди, даже непостижимо. Все още съм в добра физическа форма, само че не знам какъв брой дълго време ще мога да я подкрепям. Ако съм на 45-46 и се усещам добре, ще обмисля съществено да се завърна, с цел да подобря върха за най-възрастен международен първенец и да го направя в Киев. Това би била единствената мотивация за мен - да подобря върха, помислете си какво би било ”, изясни Кличко, представен от украинския уебсайт isport.ua.

Преди месец популярният украинец бе разгласен за почетен първенец на Световния боксов съюз и получи фамозния зелен пояс. Както е известно, той дълги години бе владеене на по-големия му брат Витали, а двамата се бяха разбрали в никакъв случай да не се изправят един против различен на кръга.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР