Легендарният голмайстор на ЦСКА и Берое Петър Жеков изрази задоволството

...
Легендарният голмайстор на ЦСКА и Берое Петър Жеков изрази задоволството
Коментари Харесай

Петър Жеков: Да вкараш 4 гола като гост на Берое е впечатляващо, Хайнц ще отбележи още в следващия мач

Легендарният голмайстор на ЦСКА и Берое Петър Жеков изрази задоволството си от дебюта на Тобиас Хайнц против Берое и успеха на " армейците " с 4:1 в Стара Загора.

Вълшебния стрелец напомни, че след привличането на норвежеца предвижда, че той ще се показа мощно у нас: " Щом е бележил толкоз доста на този мраз в Норвегия, значи сигурно ще успее и в България. Тук са доста по-добри изискванията. И там този Хайнц е вкарал 15 гола! Няма късмет да не вкара най-малко толкоз и тук ", съобщи Жеков при започване на януари.

" В Стара Загора не се гостува елементарно. Винаги домакините желаят да се потвърдят по най-хубавия метод против теб. Знам това от персонален опит. Затова и да вкараш 4 гола като посетител на Берое е впечатляващо. Треньорът Илич би трябвало да бъде поздравен за промените, които направи и че пусна новия норвежец Хайнц. Казах ви, че това момче е класно. Бях сигурен и още в първия мач го потвърди. Очаквам още в идващия кръг против Ботев Пловдив на " Армията " да означи и първия си гол за ЦСКА ", предвижда Жеков пред " Тема Спорт ".
 Димитър Пенев: Вече всички са дружно в името на ЦСКА
Димитър Пенев: Вече всички са дружно в името на ЦСКА

Легендата е удовлетворен, че има обединение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР