Легендарният голмайстор и наставник на ЦСКА Стойчо Младенов бе избран

...
Легендарният голмайстор и наставник на ЦСКА Стойчо Младенов бе избран
Коментари Харесай

Избраха Стойчо Младенов за №1 в Казахстан

Легендарният голмайстор и ментор на ЦСКА Стойчо Младенов бе определен за Треньор номер 1 на месец май в Казахстан. В анкетата присъединяване са взели всички 12 експерти, който водят тимовете в локалната Висша лига. За Младенов своя избор са дали четирима от имащите право да гласоподават. Втори се подрежда Владимир Газаев (Тобол), който е получил 3 гласа.

Екзекутора на Ливърпул е дал своя глас за подгласника си. Лидерът на Шахтьор (Караганда) Николай Костов е дал своя избор за легендата на ЦСКА. Бившият селекционер на България и помощниците му Анатоли Нанков и Тодор Янчев изведоха Кайсар до край за Купата на Казахстан, където ще мерят сили с Атирау.

" Кайсар се намира в страховит напредък и резултатите се виждат. Надяваме се да спечелим Купата на Казахстан. Ние отстранихме Тобол, който съгласно мен е втори по-сила тим сега след Астана. Вкараха ни за 2:1 минута преди края, само че в спомагателното време намерихме сили да отбележим отново и да стигнем край. В срещата за трофея ни чака Атирау, който е допустим вид. Продължаваме да работим в Казахстан и господин Младенов на този стадий не приказва за други предложения. Преди известно време имаше интерес от разнообразни места, само че не желая да разясня нищо съответно. ЦСКА постоянно ще бъде нещо особено за нас ", разяснява Анатоли Нанков за Българска телеграфна агенция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР