Легендарният голфър Тайгър Уудс, който претърпя тежки поражения по глезена

...
Легендарният голфър Тайгър Уудс, който претърпя тежки поражения по глезена
Коментари Харесай

Тайгър Уудс се завръща в голфа още този месец

Легендарният голфър Тайгър Уудс, който претърпя тежки провали по глезена си след зверска злополука през февруари тази година, изненадващо разгласи, че ще се завърне в голф още този месец. Американецът ще взе участие в конкуренцията PNC Championship в Орландо, Флорида, която стартира на 18 декември, и то един до друг със сина си Чарли.

" Въпреки че бе доста дълга и сложна година, съм доста разчувствуван да я затворя с присъединяване в PNC Championship, дружно със сина ми Чарли. Няма по какъв начин да съм по-развълнуван и горделив ", напира Уудс в Туитър.

Наскоро носителят на 15 мейджър трофеи даде първото си изявление след случая, като разкри, че няма късмет да се завърне в голфа при предходния си график и да се бори още веднъж да е на върха в света, само че счита да взе участие в няколко шампионата на година.

PNC Championship е екипен шампионат с нетрадиционен формат, като Уудс ще има право да употребява и голф количка за напредване по игрището. Той също по този начин ще може да си икономисва по-натоварващи удари и такива от сложни позиции, като разчита на представянето на сина си в сходни случаи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР