Легендарният футболист на Левски от 80-те години - Мишо Вълчев

...
Легендарният футболист на Левски от 80-те години - Мишо Вълчев
Коментари Харесай

Не вярвам Левски да изпадне, Сираков няма вина

Легендарният футболист на Левски от 80-те години - Мишо Вълчев - разяснява пред " Мач Телеграф " бурните събития в Левски след отпадането за Купата на България от Славия. Той е на мнение, че президентът Наско Сираков няма виновност за тежката обстановка. Ето какво още сподели той:

" Феновете е обикновено постоянно да имат упования, само че очевидно Славия си е призрачен сън за Левски. Логично е да са се надявали да победим " белите ", само че да се чакат огромни неща от този тим не е действително.
 Емил Велев: Атаката по Сираков е необяснима за мен, има вяра за Европа
Кокала: Атаката по Сираков е необяснима за мен, има вяра за Европа

" Вярвам, че тимът ще играе бараж, никакво изпадане! "

Не беше вярно и това, че се хвърлиха да нападат, откакто резултатът стана 1:1. Може би беше добре да изчакат задаващите се продължения. В офанзива мисля, че си правят добре работата и няколко мача подред вкарват голове. В тази линия Билал Бари за мен към момента не е посочил положителни неща. Явно опциите сега не са огромни и това докара до загубата.

3а мен е вярно, че го оставиха Стоянович, въпреки че аз не съм склонен с тези чести промени на схемата, които прави. Особено когато залага на трима в отбрана. Ставаме по-оголени по този начин и ни нападат по-лесно по фланговете. Сигурен съм обаче, че в случай че загуби още веднъж от Славия и в неделя, няма да остане.

Сираков няма виновност. Разговарял съм с него. Това, което най-вече му тежи сега, са старите задължения, насъбрани по времето преди той да стане притежател. Мисля, че ще се оправи. Не имам вяра Левски да изпадне, може би ще приключи на осмо или девето място.
 Емил Спасов за Насиру Мохамед: Като негоден домат е, на пазара няма кой да го купи
Спасов за Насиру: Като негоден домат е, на пазара няма кой да го купи

" В момента тимът няма образ и редува положителни и слаби игри "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР