Легендарният британски рокаджия Ози Озборн е приет в болница с

...
Легендарният британски рокаджия Ози Озборн е приет в болница с
Коментари Харесай

Ози Озборн е в болница с усложнения от грип

Легендарният английски рокаджия Ози Озборн е признат в болница с затруднения от грип. Това заяви в Туитър брачната половинка му Шарън.

"Както мнозина от вас схванаха, Ози бе признат в болница поради затруднения от грип. Лекарите обявиха, че това е най-хубавото за него за по-бързото му възобновяване. Благодаря на всички за поддръжката и любовта ", написа 66-годишната брачна половинка на някогашния фронтмен на Блек Сабат.

Новината пристигна няколко дни, откакто Озборн, който повече от пет десетилетия продължава да поддържа интереса на феновете си, беше заставен да анулира цялото си европейско турне, което е част от международното No More Tours 2.

Първоначално Принцът на мрака разгласи, че анулира първите четири дати от идната концертна обиколка, само че по-късно написа, че няма да успее да се възвърне и се извинява на почитателите.

No More Tours 2 продължава на 9-и март в Австралия, след което предстоят концерти в Нова Зеландия, Япония и Северна Америка, а наесен ще бъде предстоящ от меломаните в Европа.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР