Легендарният боксьор Владимир Кличко ще помага на Украйна на дипломатическия

...
Легендарният боксьор Владимир Кличко ще помага на Украйна на дипломатическия
Коментари Харесай

Владимир Кличко напусна Украйна

Легендарният боксьор Владимир Кличко ще оказва помощ на Украйна на дипломатическия фронт. Бившият международен първенец в тежка категория прекара повече от месец в Киев, където оказа помощ на брат си Виталий в отбраната на столицата, само че отпътува в Германия като част от делегация, с цел да се срещне с високопоставени чиновници.

„ Приятели! Днес е доста значимо да обединим всички сили – както в Украйна, по този начин и да консолидираме позицията и дейностите на страните сътрудници на нашата страна. Владимир отпътува с делегация от Украйна за срещи в Германия. Планирани са срещи за политическа поддръжка на Украйна, икономическа, филантропична и военна помощ за нашата страна “, написа Виталий Кличко в „ Инстаграм “.

По-рано Владимир Кличко реагира на напускането на Александър Усик от Украйна по време на войната и да излезе на кръга против британеца Антъни Джошуа.

Един от най-хубавите боксьори в историята поддържа решението на Усик. Той има вяра, че по този начин ще бъде по-добре за страната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР