Легендарният български актьор Вълчо Камарашев вече редица години се чувства

...
Легендарният български актьор Вълчо Камарашев вече редица години се чувства
Коментари Харесай

Актьор – ветеран с мизерна пенсия чака с надежда да…

Легендарният български артист Вълчо Камарашев към този момент редица години се усеща изолиран от света – за него към този момент не се намира подобаваща роля на огромния екран! Живее с пенсията си от 360 лв., която страната му е отредила за дългогодишния стаж в киното и театъра. Затова е заставен да взема решение финансовите си проблеми, разчитайки на помощ от страна на шурей си – американец и – несъмнено – на своята щерка. Защото дъщерите, по принцип, в никакъв случай не изоставят бащите си! Двамата са добре платени и подкрепят 80-годишния артист, само че заетостта им не разрешава постоянно да го навестяват. Да, те постоянно се виждат и беседват по скайпа, само че друго е да са заедно…

А и Карамашев страда, че не може да си играе с двамата си внуци и да гледа по какъв начин те порастват край него…

Все отново артистът – деец не губи вяра, че ще го вземат в някой сериал – за това разчита на Любо Нейков, който му се обажда понякога, с цел да го чува по какъв начин е и да му предложи помощта си в разнообразни случаи.

Наскоро Нейков го кани за епизодична роля в докторската сага „ Откраднат живот “ и това трогва Вълчо до гибел! Той е толкоз признателен, сякаш е играл основната роля на проф. Генадиев (за която фактически е подобаващ!).

Чувства се в приемлива кондиция и прекомерно рядко посещава докторския кабинет – просто артистът живее у него и и това не му разрешава да се отпуска!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР