Легендарният автомобилен производител MORGAN обяви, че през следващата година можем да очакваме

...
Легендарният автомобилен производител
MORGAN обяви, че през следващата година
можем да очакваме
Коментари Харесай

MORGAN минава на алуминий

Легендарният авто производител MORGAN разгласи, че през идната година можем да чакаме напълно нови негови пазарни оферти, които ще бъдат развити въз основата на алуминиевата платформа CX-Generation, показана с актуалната версия на Morgan Plus Six по време на салона в Женева.

С въвеждането на новата алуминиева платформа от идната година, MORGAN ще постави завършек на консолидираното на класическото си стоманено решение, което присъства в колите на марката от 1936 година и с настояща приложимост в Morgan 4/4, Plus 4 и V6 Roadster.

Друга забавна оригиналност, която споделят от MORGAN е тази, че идващите CX-Generation автомобили на марката ще използват двигатели с по-малък работен размер от актуалния трилитров, шестцилиндров агрегат на Plus Six.

"CX-Generation алуминиева платформа представлява съществено начинание за малка компания като Morgan ", коментира Стив Морис, изпълнителен шеф на Morgan Motor Company. "След триумфа на на платформата и на Plus Six по-рано тази година, за мен е удоволствие, че можем най-сетне на анонсираме плановети си за нови модели през 2020 ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР