Легендарният американски футболен национал Дамаркъс Бийзли поздрави бившия си съотборник

...
Легендарният американски футболен национал Дамаркъс Бийзли поздрави бившия си съотборник
Коментари Харесай

Легендарен американски национал прати поздрави на Стоичков чрез футболния общественик Кирил Евтимов

Легендарният американски футболен национал Дамаркъс Бийзли поздрави някогашния си съотборник в Чикаго Файър Христо Стоичков посредством известния футболен държавник и другар на звездите Кирил Евтимов. Двамата се срещнаха в ложите на стадион " Уембли ", където гледаха дербито с трагичен процес от Лигата на нациите сред Англия и Германия, приключило при тъждество 3:3.

" Стойчи е доста добър другар и страховит човек. Играхме дружно две години в Чикаго Файър. Аз бях с №7, а той с №8. Бях доста млад и той ме взе под крилото си. Имаме доста общи и радостни истории, само че те си остават сред нас. Преди няколко месеца се видяхме в Маями, където бях по работа. С него продължаваме да поддържаме връзка. Специално го приветствам ", съобщи Бийзли, който има 126 мача и 17 гола за националния тим и е единственият американски футболист, взел участие на четири международни шампионати.

На именития стадион в Лондон Кирил Евтимов се видя и с някогашния немски национал Оливер Бирхоф, който през 1996 година донесе на " бундестима " европейската купа с двата си гола при успеха с 2:1 на финала против Чехия. Второто попадение на сегашния шеф на националните тимове на Германия тогава влиза като запаса и първо изравнява за 1:1, а по-късно бележи първия златен гол в историята на европейските шампионати. Пред Евтимов някогашният нападател на Удинезе и Милан показа, че възнамерява посещение в България, защото има голямо предпочитание да посети страната ни, в която в никакъв случай до момента не е бил.
 Снимка 589237
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР