Легендарните супермодели от 90-те години на миналия век - Синди

...
Легендарните супермодели от 90-те години на миналия век - Синди
Коментари Харесай

Документалният филм, който събра легендарните супермодели от 90-те

Легендарните супермодели от 90-те години на предишния век - Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста се събраха, с цел да възкресят своето звездно минало. Те обръщат взор обратно към емблематичните си кариери в идната документална поредност на Apple TV+ " Супермоделите ".
 Синди Крауфорд, новата й страхотна фотография и какво счита за nepo babies
Синди Крауфорд - все по-забележителна

Моделът показва страхотна форма

Вече е налице и тийзъра към сериала - представящ моделите, подготвени да споделят своите истории от света на елитната мода, както и от живота си оттатък стилния подиум. Режисьори на поредицата са Роджър Рос Уилямс и Лариса Билс.

" Модната промишленост продължава да предефинира себе си - и ролята на дамите в нея. Тя е като висша форма на власт и по тази причина четири дами се събраха, с цел да опишат по какъв начин са извоювали своето място в нея, проправяйки пътя за тези, които ги последват ", се споделя в прессъобщението за поредицата, чиято международна премиера е на 20-и септември.

" Сами по себе си те са към този момент мощни персони, само че реализираха това с доста старания ", се споделя още в известието. " Престижът им беше толкоз извънреден, че разреши и на четирите да изместят марките, които представяха, трансформирайки се те самите в " марка ". Имената на Наоми, Синди, Линда и Кристи са толкоз известни, колкото и дизайнерите, които ги стилизираха. И до през днешния ден супермоделите остават отпред на културата посредством активизъм, филантропия и бизнес инициативи. "

Крауфорд (57 г.), Кембъл (53 г.), Търлингтън (54 г.) и Еванджелиста (58 г.) се включват освен като основни настоящи лица, само че и като изпълнителни продуценти на поредицата.

описа за кино лентата в изявление за английския Vogue още през февруари 2022 година, обяснявайки, че той дава опция на моделите да опишат историите си от лична позиция.

" Става дума за нашия живот и времето, в което сме били дружно: нашето другарство, кариера, женственост и майчинство ", сподели тя. " Като модели ние нямаме никакви права върху облика си. Затова се усещам добре да мога да приказвам за нас и това, което оставяме след себе си. "

Кембъл назова епохата на 90-те " необикновено време ", само че акцентира и какъв брой доста труд са положили, с цел да реализиран статуса на суперзвезди. " Никога не казвахме, че сме изтощени, без значение какъв брой пъти сменяхме облекла и какъв брой пъти излизахме на подиума. Обичахме да го вършим и поддържахме взаимно силата си. Имахме по осем ревюта дневно, а вечерта отивахме да честваме с дизайнерите. Понякога се чудя дали днешните модели щяха да могат да се оправят като нас. "

Участието на  в документалния филм е година откакто тя разкри пред People за неприятните неща, които е претърпяла напоследък. Моделът твърди, че процедурата CoolSculpting, промотирана като неинвазивна опция на липосукцията, я е оставила " трайно деформирана " и " брутално обезобразена ".

" Обичах да съм на стилния подиум. Сега се опасявам да се сблъскам с някого, който познавам ", сподели Линда през 2022 година " Но не мога повече да пребивавам по този начин, в криене и позор. " И споделя, че е подготвена намерено да приказва за претърпяното, надявайки се историята ѝ да помогне на други хора в сходни обстановки.
 Татяна Патиц - супермоделът, актрисата и деятел, умря след тежко заболяване
5 неща, с които ще запомним Татяна Патиц

Супермоделът ни напусна на 56-годишна възраст

Моделите, включени в документалния филм, се снимаха в миналото и в клипа на Джордж Майкъл към песента " Freedom! ", който безпорно ги направи още по-известни. Любопитно е, че Еванджелиста твърди, че не е желала да взе участие в него. Но в последна сметка е склонила и доста се е забавлявала. " И несъмнено щях да скърбя, в случай че не го бях направила ", добавя тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР