Легендарната марка smart, която се управлява от на гигантите Daimler

...
Легендарната марка smart, която се управлява от на гигантите Daimler
Коментари Харесай

smart отбелязва 25 години с участие в Glücksgefühle Music Festival

Легендарната марка smart, която се ръководи от на колосите Daimler и Geely Holding, разгласи, че ще означи своята 25-та годишнина със особено присъединяване smart times на Glücksgefühle Music Festival, който ще се организира от 14 до 17 септември на Хокенхайм в Германия.

" Като част от най-големия музикален фестивал в Германия, който притегля над 100 000 гости, феновете на smart ще могат да изпитат обновената марка и да се съберат, с цел да отпразнуват своята автомобилна пристрастеност ", анонсират от smart.

" Развълнувани сме да поканим сърдечно всички наши smart запалянковци - както някогашни, по този начин и сегашни - от цяла Европа, да се причислят към нас на Хокенхайм в Германия ", споделя Дирк Аделман, изпълнителен шеф на smart Europe GmbH. " Настоящият връх за най-голяма посещаемост на smart times беше подложен през 2016 година, когато над 3000 почитатели на smart се събраха в Хамбург, Германия. Тазгодишното събитие се чака да бъде най-големия празник на нашата автомобилна пристрастеност до момента - с над 100 000 гости на най-големия музикален фестивал в Германия ".

По време на присъединяване си в Glücksgefühle Music Festival, от smart са организирали тематична зона за тестово шофиране на първия от новото потомство коли на марката- , особено обособено кино навън, зона за къмпингуване и опция искащите да се срещнат от близко със идващия модел на марката- , който ще бъде показан публично по време на интернационалното ревю IAA в Мюнхен при започване на септември.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР