Легендарната компания Shelby American представи специалната си тематична серия Centennial

...
Легендарната компания Shelby American представи специалната си тематична серия Centennial
Коментари Харесай

800 конски сили за Ford Shelby F-150 Centennial Edition

Легендарната компания Shelby American показа специфичната си тематична серия Centennial Edition на създаването Ford Shelby F-150, която е основана в чест на 100-годишнатата от рождението на създателя Карол Шелби.

От Shelby American анонсират, че в серията Ford Shelby F-150 Centennial Edition ще бъдат включени единствено 100 представителя на спортния пикап, като те ще бъдат налични за закупуване посредством дилърската мрежа на Ford.

Ford Shelby F-150 Centennial Edition, който е създаден въз основата на равнището на съоръжение Lariat 4x4 5.0L SuperCrew, идва общоприетоо във вид с мощ от 400 конски сили. От американската компания обаче оферират опция за увеличение на оптималната мощ, посредством нов компресор, до внушителните 800 конски сили .

Сериозни промени са настъпили и по окачването, и подподовото пространство, като от Shelby American споделят, че по този метод са усъвършенствани офроуд опциите на пикапа, а главен акцент са FOX амортисьорите, които са изпълнени сходно на тези при Raptor модификациите на Ford.

Изцяло е трансформиран и интериорът на автомобила, като от Shelby American са работили главно по тапицерията и тематичните емблеми.

В взаимозависимост от избора, който ще създадат бъдещите притежатели на Ford Shelby F-150 Centennial Edition във връзка с мощностната версия, оповестените цени са надлежно 129 495 и 138 495 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР