Легендарната балканска певица и актриса Лепа Брена е специален виртуален

...
Легендарната балканска певица и актриса Лепа Брена е специален виртуален
Коментари Харесай

Тервел Пулевев и Лепа Брена – на гости в Шоуто на Николаос Цитиридис - slava.bg

Легендарната балканска певица и актриса Лепа Брена е специфичен виртуален посетител в “Шоуто на Николаос Цитиридис” довечера по bTV от 22 часа.

Суперзвездата на някогашна Югославия, родена в днешна Босна и Херцеговина ще се включи от вкъщи си, с цел да опише по какъв начин прекарва с музика изключителното състояние и ще показа хипотезата си за произхода на ковид и протичащото се по света.

Фахрета Живойнович, както е същинското име на Лепа Брена, ще опише за какво взема решение да записва музикални видеоклипове с нейни осъществявания в домашни условия и със своя бенд, и ще показа със феновете дали има намерение да спре да пее.

Певицата ще показа забавен случай от годините с неин почитател и за какво е значимо да пазиш персоналния си живот, когато си завезда от такава големина.

Трикратният европейски първенец по бокс Тервел Пулевев ще се “разпише” в “Шоуто на Николаос Цитиридис”, също толкоз ефектно и вълнуващо, както го направи и неговият брат Кубрат Пулев. Тервел Пулев ще ракаже за пристрастеността си към конете и ще даде бърз урок по езда на водещия на шоуто. Двама ще беседват за контузиите в бокса и в душата.

Бронзовият ни медалист от Олимипадата в Лондон през 2012 година ще показа по какъв начин се поддържат един различен с брат си и при какви условия биха се изправили един против различен на кръга. Ще разберем и какво е да си доброволец в незабавната помощ на първа линия в битката против ковид и някои моменти от фамилния му живот в този ексклузивен миг.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР