Легендарната българска рок група ФСБ отбеляза 40-годишния си юбилей на

...
Легендарната българска рок група ФСБ отбеляза 40-годишния си юбилей на
Коментари Харесай

ФСБ отбеляза 40-годишния си юбилей на сцена с грандиозен концерт

Легендарната българска рок група ФСБ означи 40-годишния си празник на сцена с величествен концерт в столичната зала "Арена Армеец ".

На 7 октомври публиката чу неостаряващите и обичани на генерации българи класики - “След 10 години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук” и доста други незабравими композиции. На сцената излязоха актуалните членове на паметната група - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, както и особено завърналият се от Германия за концерта Александър Бахаров.
13
Емблематичните музиканти, трансформирали се в знак на българския рок, зарадваха близо 12-хилядната публиката в "Арена Армеец ", както в никакъв случай до момента, доказвайки за следващ път, че групата е същинска институция.
13
ФСБ е единствената родна рок тайфа, удостоена с най-високото отличие за музикални достижения – "Грами ". Те печелят влиятелната премия за аранжимента на световноизвестния шлагер на José Feliciano “Cielito Lindo”. Безкомпромисният тон, съвършената селекция на инструментите и високият професионализъм слагат групата освен на българската, само че и на международната музикална карта. В композициите на ФСБ е реализиран идеален синхрон сред традиция и нововъведение. Препълнените концертни зали и игрища, милионите фенове и големите тиражи на техните албуми са равносметката за 40 години на върха, написа "Булфото ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР