Легендарната английска марка MG, която е част от китайската група

...
Легендарната английска марка MG, която е част от китайската група
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2024: MG обеща нов електромобил с пробег от над 800 километра

Легендарната британска марка MG, която е част от китайската група SAIC Motor, е един от дребното одобрени автомобилни производители, които ще вземат присъединяване в тазгодишното юбилейно издание на интернационалното ревю в Женева.

По време на присъединяване си на салона, MG ще показа редица забавни нови технологии и модели, които в допълнение да подсилят пазарното й наличие както в Европа, по този начин и в международен мащаб.

Както към този момент разгласи при започване на месеца, един от главните акценти на щанда на MG ще бъде международната премиера на напълно новата версия на модела , оборудвана с хибридна задвижваща система.

Сега от MG споделят, че марката ще показа още един напълно нов автомобил на женевското ревю, а точно IM L6 (Intelligent Mobility)- напълно електрически първокласен седан. С този електрически автомобил, компанията слага началото на навлизането си в нов бранш на автомобилната промишленост, като това се чака да се случи в Европа през идната година.

От MG анонсират, че IM L6 ще предложи върхови за промишлеността параметри, включително опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за под 3 секунди.

MG IM L6 ще се предлага в две съществени версии, според от интегрираната батерия- литиево-йонна за свободен пробег от над 600 километра и SSB (Solid State Battery) за самостоятелност от над 800 километра, като данните са по отношение на WLTP стандарта на замерване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР