Легендарната американска марка Jeep обяви, че до края на тази

...
Легендарната американска марка Jeep обяви, че до края на тази
Коментари Харесай

Jeep само с електрифицирани SUV модели в Германия и Франция

Легендарната американска марка Jeep разгласи, че до края на тази година компанията ще стартира да предлага извънредно електрифицирани SUV модели в Германия, Франция, Белгия, Нидерландия, Португалия и скандинавските страни.

За реализирането на този си проект, от Jeep ще разчитат и на двете нови пазарни оферти в лицето на новите хибридни версии на Renegade и Compass, които към този момент са налични за поръчка в Италия, Франция и Германия, а в скоро време и на останалите европейски пазари.

Двете нови модификации са изпълнени с четирицилиндров, 1.5-литров, бензинов турбоагрегат с оптималната мощ от 130 конски сили и оптимален въртящ миг от 240 Нм, 7-степенна роботизирана предавателна кутия и електромотор с мощ от 20 конски сили и 55 Нм, който е в положение да предложи и лимитирано придвижване в чист електрически режим.

От Jeep споделят, че новите хибридни версии на Renegade и Compass дават обещание намаляване от до 15% в потреблението на гориво спрямо класическите бензинови модификации на двата модела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР