Легенда на родния спорт изрази мнение по скандал, който разбуни

...
Легенда на родния спорт изрази мнение по скандал, който разбуни
Коментари Харесай

Раева за скандала с Диана Димитрова: Що за мъж си, за да пребиеш жена

Легенда на родния спорт изрази мнение по скандал, който разбуни духовете.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира във фейсбук абсурда към Диана Димитрова, която неотдавна показа, че е измъчван от собствен сътрудник, написа plovdiv24.bg.

Направо ми е жалко да разясня, само че чета изявления от психолози, фейсолози, известни и незнайни персони, дами и мъже във връзка абсурда и побоя над актрисата Диана Димитрова.

Със сигурност побойникът е провокиран. Но няма предизвикателство, което може да оправдае побой над жена. Има си способи да отговориш и това не е боят!

Чета и откровено се отвращавам от злорадството, главно от дами, несъмнено, има и удовлетворен брой мъже, само че е и разбираемо.

Хората са толкоз озверели, толкоз са нападателни, че една такава история е обикновено да отприщи тази вълна от рецензии към жертвата.

Що за мъж си да пребиеш/набиеш жена? Както и да те е провокирала. Ние живеем в традиционен свят, повече в сравнение с е възможно, само че насилието върху слабия пол е гнусна комплексарщина и изтощение. Още по-отвратително е обаче, по какъв начин множеството оправдава това.

Тук въобще не разясня тематиката моралът на жертвата, дейностите и, реакциите и. Тя задоволително е била осъдена от метода, по който е била отхвърлена. Но да бъде бита и то пред очевидци, които са си кютали и не са взели отношение… Ами безумно е.

Последните дни попадам на разнообразни публикации с разказани разнообразни ужасни (според мен) събития в разнообразни точки на света. За следващ път ще споделя тук, че считам, че чипът на човешкото създание е сгрешен. Количеството експанзия и ненавист не са съвместими с Твореца.

Ще завърша с разбора на създателя на една публикация, в която той проучва човешкото създание и потвърждава, че то е най-агресивното и зло създание на Земята. Пише, че то е единственото създание, което може да изтреби голям брой от себеподобните си и има вяра, че не сме приспособени да живеем на планетата Земя, за разлика от животните и растенията.

И най-после споделя, че може би сме “докарани " и развъдени тук, заради голямата ни експанзия.

Дава прелестни образци за теорията си, само че този ми пост е по друга тематика.

Като включим извратената братоубийствена война и всичко сходно, което се случва в света сега, този побой над актрисата си го отчитаме като нещо в реда на нещата, до момента в който преживяме на вечеря и гледаме новините, или до момента в който пием кафе заран, или бориме махмурлука с вряло шкембе.

Стига с тази отвратителна експанзия, завист и първичност.

Планетата на Орките…
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР