Легалната марихуана е златна кокошка за държавите, в която употребата

...
Легалната марихуана е златна кокошка за държавите, в която употребата
Коментари Харесай

Скайнюз: Легалната трева е златна кокошка

Легалната марихуана е златна кокошка за страните, в която използването на лекия опиат е позволена, разяснява Скайнюз.

Британската медия цитира калкулации на федералното държавно управление в Отава. През идната година поради декриминализацията на марихуаната в държавната хазна се чакат приходи в размер на над 10 мрлд. $. Явно икономическият интерес е станал претекст за канадската власт да отстрани възбраната за използването на "тревата ", въведена преди 95 години.

Законният пазар на леката дрога за медицински цели към 2025 година може да генерира в международен мащаб оборот в размер на 60 милиарда $ Вероятно изчисленията може да принудят някои страни в Югоизточна Азия да трансформират законодателствата си по отношение на потреблението на тревата.

Според социологическо изследване над 72 % от тайландците желаят заверка на марихуаната. Мнението на жителите евентуално ще принуди Банкок да отстъпи, допуска английската медия. Тайланд може и да се трансформира в производител на канабис, растението от чиито листа се добива лекия опиат, номер едно в света.

Малайзия неотдавна предложи унищожаване на смъртното наказване за владеене и приложимост на марихуана. Причината бе развой, който осъди мъж на гибел за владеене на лекия опиат. Признатият за отговорен малайзиец страда от неизлечимо заболяване и употребява марихуана за облекчение на болките.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР