Ледено шоу с изпълненията на част от най-талантливите ни състезателки

...
Ледено шоу с изпълненията на част от най-талантливите ни състезателки
Коментари Харесай

Над 10 000 ученици ползваха безплатно Ледения парк в София

Ледено шоу с осъществяванията на част от най-талантливите ни състезателки по фигурно пързаляне закри довечера алегорично сезона на ICE PARK SOFIA. На семплото празненство бе и Александра Фейгин, само че заради дъжда българската звезда реши да не рискува на леда дни преди да отпътува за международното състезание в Токио.

С одобрение към присъстващите се обърна Анатоли Илиев – зам.-председател на Фондация „ София – европейска столица на спорта “, който благодари на екипа на Ледения парк и на всички ангажирани с организацията и  поддръжката му в последните 3 месеца. „ Над 10 хиляди възпитаници посетиха гратис пързалката в София в границите на тези три месеца. Това удовлетоври задачите, които сме си сложили изцяло – да могат повече деца да имат нови и нови благоприятни условия за деен и здравословен метод на живот, “ сподели Илиев, преди да подари два големи букета на Фейгин и нейната треньорка Ина Лутай. Пързалката бе построена по самодейност на „ София – европейска столица на спорта “ и Столична община и след откриването й на 1 декември в продължение на цяла зима бе още една алтернатива за спорт за жителите и гостите на града. Същевременно, софийските възпитаници можеха в избрани часове да се пързалят гратис.

Тази вечер, още веднъж под хореографията на треньорката Ина Лутай свои осъществявания показаха националните шампионки Кристина Григорова, Лейла Патен, Ваяна Христова, Калина Стоянова и Силвия  Лутай. Част от тях преди малко се завърнаха от елитни европейски шампионати. 

Шоуто бе самобитно закриване на дебютния сезон за Ледения парк, ден преди оборудването публично да затвори порти. Благодарност към Столична Община и към Фондацията за популяризирането на спорта и привличането на нови бъдещи гении на леда насочиха Ина Лутай, Александра Фейгин и представителят на компанията построила и поддържала ледения парк в Княжеската градина до Орлов мост Николай Денев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР