Леденият студ е киселинният тест за автомобили. Това е особено

...
Леденият студ е киселинният тест за автомобили. Това е особено
Коментари Харесай

Тестват електрически Rolls-Royce на лед

Леденият мраз е киселинният тест за коли. Това е изключително правилно за електрическите транспортни средства. Инженерите на английската първокласна марка Rolls-Royce в този момент вършат проби с електрическия модел Spectre в Арьеплог, единствено на 55 километра от Арктическия кръг, където температурите падат до минус 26 градуса по Целзий и могат да доближат даже минус 40 градуса по Целзий.

Има няколко аргументи за тестване на продуктите при такива крайни температури. Фундаменталните проби с първите прототипи при тези условия подсигуряват, че всяка система ще работи надеждно и на студено. Тези проби са съчетани с фина работа и настройки, които образуват основата за заслужен за марката автомобил.

Тази фина работа стартира с процеси като проби за звук, трептения и здравина. Променливите, които въздействат на тези фактори, са доста, вариращи от избора на материал за основни хардуерни съставни елементи, през плътността на защитните ленти на вратите, та до свойствата на фугите. Поведението на тези променливи може да се промени доста при рискови температури, както и успеваемостта на климатичната система.

Като първокласна марка, различен аспект на зимните проби е извънредно значим за Rolls-Royce - той се дефинира от инженерите като „ деескалирано време “ и разрешава невероятна акуратност и надзор при основаването на преживяването на Rolls-Royce.

Чрез шофиране по повърхности с ниско сцепление като сняг и лед, и съзнателно дестабилизирайки Spectre, инженерите са в положение да основават мощно динамични обстановки при ниски скорости. Това може да бъде оценено и модифицирано на място, подобрявайки управляемостта, стабилността и фамозната `waftability /тихо съвършенство, крепък въртящ миг, бързо ускорение без суетене/`, която дефинира преживяването от карането на Rolls-Royce.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР