Ледената пързалка Юнак в София отваря врати за посетители на

...
Ледената пързалка Юнак в София отваря врати за посетители на
Коментари Харесай

Ледената пързалка Юнак отваря врати на 1 декември

Ледената пързалка " Юнак " в София отваря порти за гости на 1 декември. Съоръжението е ситуирано на ледена повърхност от 1200 кв/м в Борисовата градина.

От през днешния ден в мрежата на eventim.bg започва онлайн продажбата на билети. Всеки работен ден сесията, която стартира в 10.00 часа, ще бъде безвъзмездна за деца до 7-годишна възраст. Пропускът за пързалката с кънки чартърен е 12 лева Вход със лични кънки е 10 лева

Нова алтернатива за идния сезон е билет за 12 визити, годен от 1 декември 2021 година до 1 февруари 2022 година, със лични кънки на промоционална цена от 99 лв.. Наем на " пингвин " е 10 лева Урок с инструктор е на цена от 15 лева

През целия сезон на пързалката ще се провеждат голям брой развлекателни събития, кулинарни изкушения и открити уроци с известни български спортисти. Съвместно с " Екопак " пък ще се прави разделно събиране на боклуци от опаковки и тяхното преработване.

Пързалката ще работи при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

Ледената пързалка " Юнак " се намира до метростанция стадион " Васил Левски ". Тя е правоприемник на именитата пързалка " Дружба ", която не беше отваряла порти от близо три десетилетия преди през 2018 година още веднъж да проработи за гости.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР