Ледената епоха в Езикова гимназия „Йоан Екзарх“ във Враца продължава

...
Ледената епоха в Езикова гимназия „Йоан Екзарх“ във Враца продължава
Коментари Харесай

Директорката на Езиковата гимназия във Враца избяга от студа и изостави учениците си да мръзнат /снимки/

Ледената ера в Езикова гимназия „ Йоан Екзарх “ във Враца продължава и даже директорката Валентина Михайлова не съумя да удържи на ниските температури, научи организация BulNews.
Възпитаници на в миналото елитното школо се оплакаха, че в класните стаи продължава да е студено и са принудени да мръзнат на чиновете си. Учениците настояват, че е „ безчовечен мраз “ и че даже и директорката не е издържала и си е тръгнала. „ Дойде в 10 часа и си потегли 10 минути по-късно, казвайки по телефона, че й е студено “, описват учениците.
Медията ни се опита да открие госпожа Михайлова за коментар, само че успяхме да се свържем единствено със заместник-директорката Симеонка Георгиева. Пред кореспондент на организация BulNews тя съобщи, че температурата е „ естествена “ и "допустима ", само че изрично отхвърли да каже какви градуси са измерени в стаите. Припомняме, че през вчерашния ден в учебното заведение термометрите посочваха малко над 10 градуса, а за студа в класните стаи бяха упрекнати от „ Топлофикация –Враца “. Тогава Валентина Михайлова изрично съобщи пред медията ни, че в случай че и през днешния ден не се догонят допустимите температури ще понижи образователните часове.
Занятията обаче са си изцяло постоянни, макар че не е ясно какъв брой тъкмо градуса е в учебното заведение. На учениците пък е декларирано, че на открито има слънце и няма смисъл да понижат часовете.
Така децата са принудени да мръзнат в класните стаи, до момента в който директорката им седи на топло у дома.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР