лед удара, който Жътварите понесоха с излизането на Сюзън миналата

...
лед удара, който Жътварите понесоха с излизането на Сюзън миналата
Коментари Харесай

Жътварите покоряват Резиденцията в „Игри на волята: България“

лед удара, който Жътварите понесоха с излизането на Сюзън предходната седмица, племето завоюва войната за територия и през новата седмица ще се наслаждения на удобствата на Резиденцията. На доста работа за своя занаят в Стопанството ще се отдадат Ловците, които станаха подгласници в конкуренцията. Милиметри попречиха на Рибарите да извоюват второто място и племето още веднъж ще би трябвало да разчита единствено на личните си умения, с цел да оцелее край Дивата река.

При избора на седмични капитани настъпи огромно разбъркване във всички тимове, което докара до разнообразни настроения и тактики. Ерата на Тодор наподобява е завършила и племето гласоподава доверието си за първи път на Лазаринов. След прочувствени диалози за бъдещето на Жътварите, състезателите единомислещо взеха решението Любомир да поеме щафетата, а ротационната система на Рибарите отреди Екатерина да бъде новият водач в тестванията в идната седмица.

Битката за територия тества волята и издръжливостта на воините във вода – един по един участниците имаха за задача да преплуват до понтон и да вземат пояс. Връщането им беше обезпечено от двама техни съотборници, които ги издърпваха назад на сушата благодарение на голяма макара и бодиборд. След идването на брега, участниците изкачваха кула, а от върха трябваше да показват акуратност като нанижат пояса на стълб.

Най-добри плувци и стратези се оказаха Жътварите, които се показаха ослепително с поставената им водна задача. Липсата на пъзел ги стимулира още повече да потвърдят своите умения и се оправиха най-бързо, осигурявайки си първото място с огромна преднина. Другите две племена от своя страна изпитаха усложнения – Ловците оплетоха своята макара още в първия стадий, а Рибарите бяха мощно обезпокоени още преди старта на играта, защото плуването е най-слабото им място.

Във вторник следва нова борба, където ще стане ясно кое е първото племе, което ще отиде на Номинационен съвет и ще излъчи двама играчи, които да се борят за оставането си в „ Игри на волята: България “. Какви съставни елементи ще включва борбата и кой ще заеме първото място?

Гледайте „ Игри на волята: България “, всеки работен ден от 21 ч. по NOVA.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР