лед оспорваната битка за територия, племената се събудиха в териториите

...
лед оспорваната битка за територия, племената се събудиха в териториите
Коментари Харесай

Ивана и Елена са първите номинирани в „Игри на волята: България”

лед оспорваната борба за територия, племената се разсъниха в териториите си. Жътварите бяха събудени от притежателя на Стопанството - Георги Димитров – Кинти, който им подсети, че животните не спят до късно. Утрото за Рибарите не беше толкоз хармонично. Иван се изяви като уредник и разпредели дилемите сред останалите. Глад беше обхванал всеки един от тях. При Ловците денят стартира с диалози за единение, като всички се сплотиха към мнението, че на този стадий е значимо да продължат да печелят.

Преди старта на първата номинационна борба племената схванаха, че изгубилите отиват на Съвет и би трябвало да излъчат не един, а двама номинирани.

Построяването на кула от кубове, които играчите трябваше да съберат, преминавайки през серия от трудности, се оказа тежка задача за всички племена. Жътварите потеглиха безапелационно и се движеха с един куб преди останалите. След тях през цялата игра се движеха Ловците, а последни бяха Рибарите.

Задачата да наредят кулата без да се повтарят цветовете от нито една страна първи започнаха да извършват Жътварите, а втори бяха Ловците. Още преди Рибарите да са взели своя пети куб, Ловците съумяха да наредят пъзела и се увенчаха с втора поредна победа.

Ивана и Сюзън от Жътварите продължиха да се борят с решаването на ребуса, само че минути откакто взеха последния си куб – Рибарите подредиха своя и това ги избави от номинации.

По време на Номинационния съвет Ивана насочи упреци и остри реплики, след които Елена получи две номинационни точки от капитана и двете се оказаха номинирани.

Утре следва втората номинационна борба сред Ловците и Рибарите. Ивана и Елена ще получат втори късмет, като се изправят в борба за избавление против другите двама номинирани от изгубилото племе – двама ще бъдат избавени, а останалите – ще влезнат в дуел за оцеляване.

Кои ще бъдат идващите номинирани играчи и сред кои назряват спорове?

Гледайте в „ Игри на волята: България” на следващия ден вечер от 21:00 ч. по.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР