ЛеБрон Джеймс-младши, син на звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон

...
ЛеБрон Джеймс-младши, син на звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон
Коментари Харесай

Синът на ЛеБрон Джеймс получи сърдечен арест по време на тренировка

ЛеБрон Джеймс-младши, наследник на звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс, е получил сърдечен арест по време на подготовка, оповестиха от Университета на Южна Калифорния.

18-годишният Брони Джеймс е бил избавен от бързата интервенция на медицински екип на университета. В момента той е в устойчиво положение и е изведен от интензивното поделение. По молба на родителите - ЛеБрон и Савана Джеймс, на този стадий повече информация за здравословното му положение няма да бъде давана.

ЛеБрон Джеймс-младши бе една от огромните звезди в гимназиалния шампионат в Съединени американски щати. Той имаше доста оферта от разнообразни колежи из цяла Америка, само че избра офертата на Южна Калифорния. Очакванията на баскетболните експерти в Съединени американски щати бяха Брони да прекара един сезон в колежанския шампионат, след което да взе участие в драфта на Националната баскетболна асоциация и да бъде определен в първия кръг.

Бащата на ЛеБрон Джеймс-младши - ЛеБрон Джеймс е считан от мнозина за най-хубавия състезател в историята на баскетбола. В началото на тази година той излезе еднолично преди всичко по маркирани точки в историята на НБА. За 20 сезона в лигата той има 19 участия в " Мача на звездите ", четири шампионски трофеи, четири награди за " Най-полезен състезател във Финалите ", четири наградата за " Най-ценен състезател " през постоянния сезон и 13 пъти е избиран в " Идеалния първи тим " на сезона в НБА.

Пред медиите 38-годишният Джеймс неведнъж е заявявал, че най-голямата му фантазия в баскетбола е един ден да може да играе в един тим дружно с някой от синовете си - 18-годишния Брони или 16-годишния Брайс.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР