Лъвче на няколко месеца беше отведено в зоологическа градина в

...
Лъвче на няколко месеца беше отведено в зоологическа градина в
Коментари Харесай

Малко лъвче бе намерено на пътя край сръбския град Суботица

Лъвче на няколко месеца беше отведено в зоологическа градина в Сърбия, откакто бе видяно да се скита по локален път, оповестиха локалните медии, представени от Асошиейтед прес.

Женското лъвче, открито в покрайнините на Суботица, град покрай границата с Унгария, е било недохранено и едва, сподели Соня Мандич от зоопарка в Палич.

Местни медии оповестиха, че гражданин на Суботица забелязал дребното на пътя и се обадил на полицията, която по-късно отвела животното в зоологическата градина.

Видео в обществените мрежи сподели по какъв начин лъвчето се появява от тревата и стъпва на пътя. Според информациите дребното лъвче е отзивчиво и не се опасява от хората. На други видеа и фотоси се вижда по какъв начин служител на реда и локални поданици галят лъвчето.

Мандич съобщи, че лъвчето е в " много неприятна форма " и получава лекуване и вливания за възстановяване на положението му. " Може да е на възраст от 3 до 6 месеца или от 5 до 6, само че е недохранено и евентуално недоразвито “, сподели тя.

Полицията към момента не е излязла с публично изказване. Смята се, че контрабандата на диви и редки животни е необятно публикувана в Балканския район.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР