Лавандула Лавандулата е популярно етерично масло , което успокоява при

...
Лавандула Лавандулата е популярно етерично масло , което успокоява при
Коментари Харесай

6 етерични масла, с които можете да лекувате алергиите

Лавандула

Лавандулата е известно етерично масло, което успокоява при сезонните алергични прояви. Опитайте да употребявате лавандула в дифузьор за ароматерапия или си направете топла вана с лавандулово масло.

Смес от сандалово дърво, тамян и масло от Равенсара

Тази композиция от етерични масла е доста ефикасна за лекуване на целогодишен алергичен ринит и съумява да успокои признаците на запушен нос, хрема, сърбеж в носа и кихане. 

Тези етерични масла могат да бъдат разпръснати във въздуха с дифузьор или даже да се нанесат върху кожата.

Евкалипт
Смесете тези 2 съставки и ще забравите за неприятната миризма вкъщи
Неприятната миризма вкъщи е проблем, с който се сблъсква всяка стопанка. Дори и при постоянно проветряване в дома ви се носи цялостен букет от&...

Евкалиптовото масло е известно като ефикасно противовъзпалително средство. Усещането за изстудяване, което изпитвате, до момента в който го дишате, може също да ви помогне да почувствате облекчение при сезонни алергии.

Опитайте да дифузирате евкалипта във въздуха или да го вдишвате от бутилката, с цел да ви обезпечи комфорт.

Масло от чаено дърво

Маслото от чаено дърво може да помогне при признаци на алергия, защото то има мощен противовъзпалителен резултат. Но също по този начин може и да я аргументи, за това би трябвало да внимавате и преди този момент да си извършите тест. Също по този начин то е отровна за поглъжащане!

Мента
Как да изберем точния мирис за всяка стая
Вдъхването сексапил на вашия дом не се опира единствено до вашите аксесоари и мебели. Ароматът е постоянно забравян детайл, който може да окаже огромен...

Комбинирането на мента с масла от лавандула и лимон също основава ефикасна и успокояваща композиция за облекчение на алергията. Имайте поради обаче, че комбинираните масла могат да имат противоположния резултат и да работят като алергени.



Лимон

Етеричните масла с мирис на цитрус постоянно се употребяват в ароматерапията за повишение на бдителността и силата и маслото от лимон може също да помогне за изчистването на синусите.

Само в случай че употребявате лимон, внимавайте с излагането на слънце!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР