ЛЪВ Предстои ви ново начало. Измина известно време, откакто не

...
ЛЪВ Предстои ви ново начало. Измина известно време, откакто не
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 01-05 НОЕМВРИ

ЛЪВ

Предстои ви ново начало. Измина известно време, откогато не сте усещали, че нещо се вълнува в сърцето ви, което да ви накара да желаете да обмислите още веднъж връзка.

Но нещата наподобяват обещаващи. Всички тези невероятни неща си идват на мястото и наподобява, че сте тъкмо там, където би трябвало да бъдете – в това число със сърцето.



ДЕВА
 4-те зодии, които ще имат доста шанс през седмицата 01-05 НОЕМВРИ 4-те зодии, които ще имат доста шанс през седмицата 01-05 НОЕМВРИ
ЛЪВ Енергията на днешния ден не би могла да пристигна в по-добър миг за вас. След някои скорошни проби от Вселената и още повече уроц...

Любовта може да бъде толкоз красива и когато сте по отношение на верния човек, нещата просто наподобяват текат от самосебе си.

Не се опитвайте да го мислите прекомерно доста. Ако нещата се усещат добре за вас, вижте накъде отиват. Защо да саботирате това, което изпитвате, преди да сте имали опция да видите по какъв начин се развиват нещата?

СКОРПИОН

Ще срещнете някой, който ще ви опустоши от краката ви и ще ви очарова с всичките си сладки прелести и глупави тийнейджърски свалки.

Всички стени, които сте изграждали толкоз дълго, с цел да отбраните сърцето си, ще рухнат с лекост, когато си позволите да изпитате любовта, която сте се надявали да намерите толкоз дълго.
 Това са зодиите, които постоянно желаят да командват! Това са зодиите, които постоянно желаят да командват!
Козирог Козирогът доста държи на добре свършената работа. И в случай че няма кой да поеме отговорността, не очаквайте да стои и да чака втора...



СТРЕЛЕЦ

Има нещо красиво в невинността на новата обич. И ето ви, до момента в който изследвате концепцията да срещнете някого и да разберете, че сте влюбени, към момента има част от вас, която се чуди „ какво-ако “ нещата не се получат.

Позволете си да не ходите там за малко. Позволете на сърцето си да усеща.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР