Лаутаро Мартинес беше героят за Интер в реванша от полуфиналите

...
Лаутаро Мартинес беше героят за Интер в реванша от полуфиналите
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес: Винаги се опитвам да съм полезен за отбора

Лаутаро Мартинес беше героят за Интер в реванша от полуфиналите на Шампионската лига против Милан. С негов гол “нерадзурите ” се постановиха с 1:0 и с общ резултат 3:0 се класираха за финала в Истанбул. Аржентинският национал може да се трансформира в едвам десетият футболист в историята, който в границите на един сезон печели Световното състезание и Шампионската лига. 

“Свършихме отлична работа и в двата мача. Стигнахме до финала с отборни старания. На Световното състезание беше същото. Там осъзнах, че единствено в случай че сме единни, можем да изиграем най-важните мачове по метода, по който желаеме ”, съобщи Лаутаро. 

“Всеки път, когато изляза на терена, се старая да давам максимума от себе си, с цел да оказа помощ на съотборниците си. Знаехме, че сме покрай финала и просто не изпуснахме опцията да ни се изплъзне ”, добави аржентинецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР