Лаура Уасър може да не ви звучи познато като име,

...
Лаура Уасър може да не ви звучи познато като име,
Коментари Харесай

Адвокатът на Кардашиян разкри най-голямата грешка, която води до развод

Лаура Уасър може да не ви звучи познато като име, само че в случай че следите разводите на звезди през последните 30 години, сигурно сте попадали на случаи от нейната процедура.

Тя е бракоразводен юрист в Wasser, Cooperman & Mandles и началник на планове в Divorce.com.

Представлявала е световноизвестни персони като Ким Кардашиян, Бритни Спиърс и Ариана Гранде като бранител по време на бракоразводните им каузи, написа CNBC.

Припомняме, че Ким Кардашиян и Кание Уест се разведоха през 2022 година след шестгодишен брак.

Към оня миг Кардашиян към този момент бе почнала да загатва проблемите в брака си обществено, както и диагнозата на артиста – биполярно разстройство.

Според оценка на Forbes общото им имущество е на стойност от към 2.1 милиарда $. По-големият дял идва от Кание (1.3 млрд.) като главен източник на доходи е личната му марка обувки Yeezy.

Ким пък е спечелила към 780 млн. $. След развода Карадшиян получи четири недвижими парцела в активите си.

Според юрист Лаура Уасър, разводите на звезди обаче не се разграничават по необикновен метод от тези при елементарните жители. " Хората изпитват еднакъв боязън и тъга, без значение дали са звезди или не ", твърди тя.

Най-честата причина, заради която съпрузите избират да разтрогнат съюза си, без значение дали са известни или не, също е идентична.

" Причината, заради която хората се развеждат, е, че не поддържат връзка ", безапелационна е Лаура Уасър. Този проблем може да се прояви освен в законни съюзи, само че и в  извънбрачни връзки, а неспособността за вярна връзка е в основата му.

" Не изключително секси " диалози преди сватбата

Много от сътрудниците, които вземат решение да се оженят, не са претърпели дълги интервали на дискомфорт.

" Тъй като не развивате инструментите за връзка, когато нещата вървят добре, когато те се влошат, нормално нямате способността или средствата да ги обсъждате ", изяснява юристът.

Има доста " не изключително секси " диалози, които двойките би трябвало да водят преди брака, поучава тя и дава за образец две основни тематики:

Тези диалози не са занимателни, само че могат да ви спестят пари и отрицателни страсти, в случай че не сте на едно мнение по тях.

Винаги бъдете почтени

Потребностите на хората също могат да се трансформират в хода на брака, като в този случай положителната връзка е от основно значение.

" Трудно е да се каже: " Ей, одъртявам и към този момент не се усещам толкоз прелъстителен ", споделя Уасър.  Но в случай че сътрудникът ви не знае по какъв начин се чувствате, неизбежно няма да отговори на потребностите ви и ще бъдете нещастни.

" Обидата се натрупва и вие насочвате силата си другаде ", добавя юристът.

Провеждайки сложни диалози преди или при започване на брака си, можете да възпитате здравословни привички за другарство, които да служат по-добре на вас и на колегата ви, гарантирайки за дълъг и благополучен фамилен живот.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР