Лаура Биел и приятелят ѝ отиват на почивка в Сицилия

...
Лаура Биел и приятелят ѝ отиват на почивка в Сицилия
Коментари Харесай

„365 дни“ от Бланка Липинска - разтърсващата еротична история, вдъхновила едноименния филм (предложение за четене)

Лаура Биел и приятелят ѝ отиват на отмора в Сицилия във връзка двадесет и деветия рожден ден на младата жена. На втория ден от пътешествието им тя е отвлечена.

Похитителят ѝ се оказва не какъв да е, а необикновено красивият Масимо Торичели – началник на могъща мафиотска фамилия, който желае да я има да непременно.

Преди години, по време на нападение против живота му, Масимо има привидение – красива жена, която наподобява тъкмо като Лаура. Когато се измъква от лапите на гибелта младият дон се заклева, че тя ще бъде негова. Без значение от цената.

Масимо ще държи Лаура в плен в продължение на 365 дни и ще се опита да завоюва сърцето ѝ. Ако тя не се влюби в него, е свободна да си отиде. Ако обаче се опита да избяга, той ще убие цялото ѝ семейство.

Двамата се оказват в една жестока, само че чувствена игра, в която е заложено всичко. Скоро Лаура стартира да изпитва привличане към бруталния и хубав мъж.

Между тях пламва непредвидена и опожаряваща пристрастеност, която не признаваи табута и задръжки. Но външни сили, отвън техния надзор, заплашват да я разрушат.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР