Лацио започна с победа сезона в Серия "А". Римските "орли"

...
Лацио започна с победа сезона в Серия "А". Римските "орли"
Коментари Харесай

Ерата Сари в Лацио тръгна победоносно

Лацио стартира с победа сезона в Серия "А ". Римските "орли " демонстрираха забележителна успеваемост при гостуването си на Емполи и завоюваха с 3:1. "Бианкочелестите " бързо се съвзеха след ранно получения гол и още до почивката изковаха триумфа с попадения на Сергей Милинкович-Савич, Мануел Ладзари и Чиро Имобиле (от дузпа).

Тосканци откриха резултата още в 4-ата минута с гол на Филипо Бандинели. Той получи пас от Байрами и с левия крайник не остави шансове на Хосе Рейна. Само две минути по-късно обаче равенството беше възобновено. Педро и Фелипе Андерсон разиграха след осъществяване на корнер, последва центриране в наказателното поле и Милинкович-Савич се разписа с глава.

Манкузо можеше още веднъж да изведе Емполи напред, само че откакто преодоля Рейна, прати топката настрана от вратата. Бандинели пък уцели гредата със мощен удар в 24-ата минута, преди Лацио да откри надзор над протичащото се на терена.

в 32-ата минута Милинкович-Савич изведе Мануел Ладзари, който невъзмутимо прати топката в долния ляв ъгъл на вратата. Третият гол за "орлите " падна в края на полувремето от дузпа. Нарушението беше на вратаря Гулиемо Викарио против Ачерби, а Имобиле нямаше проблем да опъне мрежата от бялата точка.

Веднага след почивката Емполи се опита да върне интригата, само че не се възползва от няколко разбърквания пред Рейна. Резервата на Лацио Андре Андерсън пък направи огромен пропуск, който можеше дефинитивно да убие интригата. Младокът откардна топката след неточност на Симоне Романьоли, само че не нанесе добър завършващ удар.

В самия завършек на мача най-опасният футболист на Емполи Байрами разтресе гредата с мощен шут от границата на наказателното поле. Домакините насочиха двойно повече удари от противника, само че позволиха прекалено много неточности в отбрана и по всички проличава, че ги чака тежък сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР