Лацио успя да спечели с 1:0 домакинството си на Клуж,

...
Лацио успя да спечели с 1:0 домакинството си на Клуж,
Коментари Харесай

Ранен червен картон не спря Лацио

Лацио съумя да завоюва с 1:0 семейството си на Клуж, макар че игра огромна част от мача с човек по-малко. Срещата в Рим бе първи дуел от плейофната фаза на Лигата на конференциите.

Сергей Милинкович-Савич можеше да открие резултата първоначално, само че ударът му бе отразен от вратаря. В 15-ата минута " орлите " останаха с човек по-малко след съгласно червен картон. Патрич бе изпъден, откакто повали Красники пред наказателното поле.

Въпреки това развиване Лацио продължи да търси гола и съумя да поведе в добавеното време на първата част. След центриране на Фелипе Андерсон Чиро Имобиле се разписа след удар от воле от дребен ъгъл. Това бе първо попадение за голмайстора от 4 януари.

След почивката Манеа стреля с глава около вратата при една от обстановките за Клуж, а Милинкович-Савич стреля право във вратаря. Удар с глава на Весино пък бе изчистен от голлинията. През второто полувреме не си личеше, че Лацио е с човек по-малко и румънците не се възползваха от численото си предимство.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР