Лацио и Рома направиха 0:0 в 181-ото градско дерби на

...
Лацио и Рома направиха 0:0 в 181-ото градско дерби на
Коментари Харесай

Лацио и Рома направиха реми в 181-ото дерби на Рим

Лацио и Рома направиха 0:0 в 181-ото градско дерби на Рим в 12-я кръг на. Рома остава на седмо място в класирането с 18 точки, колкото има осмият Болоня. Лацио е десети със 17 точки, колкото има и деветият Монца.

Орлоте първи проведоха по-опасна офанзива. Във втората минута на срещата Чиро Имобиле падна в наказателното поле на Рома, само че не последва сигнал за дузпа. Три минути по-късно Ромелу Лукаку засече центриране, само че прати топката над гредата. Рик Карсдорп също можеше са изведе гостите напред в резултата в 12-ата минута, само че пропусна отлична опция. Минута по-късно Браян Кристанте вкара топката във вратата за 0:1, само че попадението не беше зачетено поради засада. Пак той насочи мощен удар в 14-ата минута, само че стреля настрана от вратата.

Луис Алберто удари греда за домакините в 25-ата минута, а четири по-късно Алесио Романьоли не съумя да преодолее стража на Рома Руи Патрисио след изстрел с глава.

През второто полувреме чистите благоприятни условия за гол бяха надалеч по-малко и дуелът приключи 0:0.

„ Точка е по-добре от загуба. Особено при отсъствието на основни фигури като Ренато, Пелегрини и Ауар. Освен това съдията даде жълти картони на централните ни бранители още до 20-ата минута. Така че се справихме добре “, съобщи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР