Лъсна много любопитна тайна за Андреа Банда Банда, която наскоро

...
Лъсна много любопитна тайна за Андреа Банда Банда, която наскоро
Коментари Харесай

На кафе се тресе, ето как Андреа Банда пробила в телевизия...

Лъсна доста любопитна загадка за Андреа Банда Банда, която неотдавна се прекръсти на Андреа " Падна Падна ", откакто се изтърколи по стълбите и съвсем счупи пръст. Но тук не става дума за случая, а за връзките й с една от най-пикантните участнички във " ВИП брат " - Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева.

Преди 6 години Андреа тъкмо се върнала от Англия (където учи) и работила като кореспондент в предаването на Ани Салич по Нова телевизия. " Карах нощни смени във " ВИП брат ", с цел да не взимам пари от родителското тяло за втория си бакалавър, който таман бях записала - актьорско майсторство, написа hotarena.net.

Бях малко и стреснато момиченце и въобще не знаех какво в действителност желая да работя и дали съм на прав път ", спомня си тя и споделя по какъв начин минало изявлението за работа в " брадъра ": " Напоително обясних по какъв начин бленувам за режисьорска кариера, в случай че може, и актьорска и генерално " нещо " в малкия екран. Казаха ми няколко пъти, че не съм за там и че ще си изгубя времето.

Не знаех, че организацията в риалитито напълно не е обвързвана с нещата, които аз си представях. Но аз доста настоявах. Хората, които работят в организацията, стоят в една стая и гледат какво се случва в Къщата, в случай че имат потребност участниците от нещо - носим го. Също по този начин събираме прането и го връщаме. Събираме боклука в Къщата и вкарваме хранителни артикули. На мен ми дадоха да заставам на телефона, тъй като всичко друго включваше тежко мъкнене на неща. "

Но да стои на телефона не е всичко, което е правила през 2015-а Андреа Банда Банда. Брюнетката тогава изтеглила късата съчка: " И разхождах кучето на Захажаева, в случай че помните оня живописен облик, тъй като никой различен не искаше ".

А когато нямало работа през нощта, Андреа Банда Банда отваряла пакет желирани бонбони във формата на мечки и ги " режисирала " в сексуален трилър. Подреждала ги в полови пози и ги снимала. Но това е друга тематика...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР