ЛАС ВЕГАС (АП) — Когато австралийската национална ръгби лига реши

...
ЛАС ВЕГАС (АП) — Когато австралийската национална ръгби лига реши
Коментари Харесай

Австралийската национална ръгби лига, следвайки модела на НФЛ, опитвайки се да разшири отпечатъка си в САЩ

ЛАС ВЕГАС (АП) — Когато австралийската национална ръгби лига реши да се опита да разшири обсега си в Съединените щати, тя употребява ясно американски спортът като модел.

НФЛ всяка година играе мачове от постоянния сезон в Лондон, е в разгара на четиригодишен ангажимент към Германия и през септември ще остави своя отпечатък в Бразилия за първи път. Мачовете в Лондон постоянно се разпродават и билетите за миналогодишното навлизане в Германия бяха изчерпани за 15 минути.

Сега NRL придвижва играта си в чужбина в Съединени американски щати, следвайки проект, който за първи път беше разискван в 2020 година, когато Австралия и останалият свят се оправиха с настъпването на COVID-19.

Четири тима на NRL ще открият своя сезон в събота вечер на стадион Allegiant в Лас Вегас, който беше хазаин на Супербоул на 11 февруари. Игрите — Manly Warringah Sea Eagles против South Sydney Rabbitohs и по-късно Sydney Roosters против Brisbane Broncos — ще се излъчва по национална телевизия в Съединени американски щати

„ Много от нас се присъеди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР