ЛАС ВЕГАС (AP) — Кайл Ларсън спечели второто си поредно

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Кайл Ларсън спечели второто си поредно
Коментари Харесай

Кайл Ларсън отново спечели в Лас Вегас, за да запази Chevrolet непобеден в сезона на NASCAR

ЛАС ВЕГАС (AP) — Кайл Ларсън завоюва второто си следващо съревнование на Las Vegas Motor Speedway в неделя, с цел да резервира Chevrolet непобеден и да даде на Hendrick Motorsports втора победа в първите три надпревари от серията NASCAR Cup за сезона.

Ларсън завоюва за трети път в кариерата си в Лас Вегас, където през 2021 година завоюва първата си победа, карайки за Хендрик след съвсем едногодишно спиране през 2020 година Ларсън завоюва и в номер 5 Chevy в Лас Вегас предишния октомври в плейофите.

Ларсън удържа Тайлър Редик за своята 24-та победа в Купата в кариерата. В Toyota за 23XI Racing Редик преследва Ларсън за последните няколко обиколки, само че по този начин и не съумя да откри задоволително място, с цел да направи ход за прекосяване.

Chevrolet също има победи тази година от съотборника на Ларсън Уилям Байрон в Daytona 500 и Даниел Суарес предходната седмица в Атланта за Trackhouse Racing. Chevrolet завоюва осем от деветте надпревари от национални серии, с цел да открие годината.

Настоящ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР