ЛАС ВЕГАС — Градът, който е дом на резиденция Penn

...
ЛАС ВЕГАС — Градът, който е дом на резиденция Penn
Коментари Харесай

„Вие не просто залагате на рулетка“: Защо Super Bowl се превърна в идеалното място за игри с трикове

ЛАС ВЕГАС — Градът, който е дом на резиденция „ Penn & Teller “, също може да бъде хазаин на играта, която обезпечава идващия страховит акт на Super Bowl трикове.

Може би поради високите залози, спомагателната седмица подготовка или по-малкото недоверчиви очи, позволени да гледат тренировката, само че нещо в средата на шампионата наподобява кара треньорите да се усещат в сигурност, когато счупят стъклото на тази игра при положение на неотложност обадете се. Не че някой от Chiefs или 49ers би разкрил секрети в своите проекти за игра на Super Bowl LVIII.

„ Мисля, че би трябвало да играеш, с цел да спечелиш, а не да играеш, с цел да не загубиш “, сподели основният треньор на спечелилия Super Bowl Бил Каухър. „ Мисля, че би трябвало да си малко нетрадиционен, с цел да спечелиш шампионата, тъй като геният е толкоз еднакъв. Винаги можете да кажете, че един [отбор] е по-добър от другия. Когато стигнете до този миг, вие печелите футболни игри. Понякога да си малко ексцентричен, когато хората се приготвят за теб,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР