Ландън Уитли умира три пъти и разказва за отвъдното. Това

...
Ландън Уитли умира три пъти и разказва за отвъдното. Това
Коментари Харесай

Ландън Уитли умира три пъти и разказва за отвъдното

Ландън Уитли умира три пъти и споделя за отвъдното. Това се случва през 1997 година, в Северна Каролина, Съединени американски щати. Семейство Уитли се прибирали вкъщи от църквата. Джули карала, брачният партньор й Анди седял до нея. Осемгодишният им наследник Ландън бил на задната седалка.На кръстопътя, Анди внезапно изкрещял. Той бил първият, който видял кола, която бързо се приближавала в профил. В идващия миг, в профил, където седели Анди и Ландън, кола за спешна помощ се блъска в колата на фамилията. (HiddenTruth.site)В изявление Джули споделя:„ Не видях колата за спешна помощ, само че си припомням по какъв начин брачният партньор ми викаше. И това беше последното нещо, което чух от него. “

 Катастрофата на семейство Уитли (в ляво) и Ландън, към този момент като пораснал (в дясно)
Катастрофата на семейство Уитли (в ляво) и Ландън, към този момент като пораснал (в дясно) Анди Уитли умира незабавно, като понася първия удар от колата за спешна помощ върху себе си. Джули е ранена, само че по-късно положението й се нормализирано.Спасителите не знаели, че в колата, с изключение на двамата възрастни, има и дете, до момента в който не виждат обувките му. Те съумели деликатно да извадят 8-годишното момче от разрушената кола, макар че той към този момент изглеждал мъртъв.Веднага, на мястото на произшествието, почнали да реанимират Ландън и съумели да “съживят ” сърцето му. Но, на път за болничното заведение той спрял да диша и още веднъж се оказал в положение на клинична гибел. Той бил реанимиран още веднъж, само че в болничното заведение момчето още веднъж „ умряло “. И още веднъж било избавено.
След три пъти изпадане в клинична гибел, лекарите се страхували да кажат нещо обнадеждаващо за положението на детето. Те даже споделили на Джули, че даже синът й да оцелее, той ще остане неработоспособен. Няма да може да върви, да приказва или даже да се храни, заради тежко мозъчно увреждане.

 Ландън в болничното заведение
Ландън в болничното заведение Ландън получил травматично увреждане на мозъка и прекарал две седмици в кома, оправдавайки всички страхове на лекарите. После обаче, внезапно се събудил и заговорил. Оказало се, че той схваща всичко и психическото му положение не е наранено.Четете още: Мистично прекарване имат хора, чийто мозък не блокира информацията Думите му били още по-невероятни, когато майка му пристигнала при него и те почнали да приказват. Джули го попитала: “Знаеш ли какво се е случило с татко ти? ”Изведнъж момчето дало отговор: “Да, знам, видях го на небето. ”Тогава Ландън почнал цветно да разказва по какъв начин посетил Златния град. Там видял Исус и Ангелите. Освен с татко си, той се срещнал с приятеля му Олан Палмър и сина му Нийл. Двамата били починали при случай преди няколко години.

 Семейство Уитни преди случая. Вдясно е умрелият Анди Уитни
Семейство Уитни преди случая. Вдясно е умрелият Анди Уитни Момчето споделило: “Спомням си по какъв начин дружно стояхме на огромен площад. Просто стояхме и мълчахме. Там също видях двете ви деца. ”Джули имала два спонтанни аборта преди раждането на Ландън, момче и момиче. На Ландън в никакъв случай не е казвано за това. Като цяло, в фамилията никой в никакъв случай не е споменавал за това, даже инцидентно в диалог.Ландън продължава: “Знам, че бяха брат ми и сестра ми, макар че не ми казахте за тях. Но на небето се знае всичко. ”Сега Ландън е към този момент мъж. От тази акцидент са му останали единствено белезите по главата и мемоари за видяното по време на клиничната гибел. И тези мемоари улесняват живота му. Той споделя: “Сега знам, че Раят съществува и ангелите също. Когато знаете това, животът е доста по-лесен. ”

 Ландън в наши дни с майка си
Ландън в наши дни с майка си За тази история, Ландън и майка му написват книгата „ Пътят към небето “, където всичко е разказано в детайли.И двамата са сигурни, че книгата ще помогне на доста хора, които са изгубили своите близки, в това число деца.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР