LAND ROVER разпространи първите официални снимки,информация и видео на новото

...
LAND ROVER разпространи първите официални снимки,информация и видео на новото
Коментари Харесай

Това е новият осемместен LAND ROVER DEFENDER 130

LAND ROVER популяризира първите публични фотоси,информация и видео на новото попълнение в модификационното портфолио на DEFENDER- ROVER DEFENDER 130.

Както към този момент оповестиха от компанията, новият LAND ROVER DEFENDER 130 дава обещание върхово пътно държание на и отвън пътя, както и типичният за марката разкош и технологичност, като на тези параметри могат да разчитат до 8 индивида по едно и също време.

За реализирането на плана DEFENDER 130, екипът на LAND ROVER е нараснал дължината на първокласния SUV с 340 мм, вследствие на което е допустимо реализирането на осемместен интериор, както и товарната съдържимост от до 2516 литра. Допълнителна модулност и еластичност е допустимо вследствие на наличните спомагателни екстериорни пакети, аксесоари и варианти за персонализация.



Наред с към този момент познатите софтуерни решения, новият LAND ROVER DEFENDER 130 идва общоприетоо с въздушно адаптивно окачване, както и с четиризонална климатична система. Всеки един от представителите на модела получава също по този начин и 11.4-инчова Pivi Pro бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система, система за пречистване и йонизиране на въздуха в купето Cabin Air Purification Plus, и други.

По отношение на задвижването, DEFENDER 130 се предлага в електрифицираните P300 и P400 версии, както и в шестцилиндровите дизелови D250 и D300 Ingenium. Всеки един от колите разполага с интелигентната система за задвижване на четирите колела (iAWD) и осемстепенна роботизирана предавателна кутия ZF.

Основните габарити на LAND ROVER DEFENDER 130 са дължина 5358 мм, широчина 2008 и височина от 1970 мм, а междуосието е 3022 мм.

От LAND ROVER споделят, че поръчки за закупуването на DEFENDER 130, който се предлага във версии на осъществяване SE, HSE, X-Dynamic и X, както и в пилотната First Edition, към този момент се одобряват, като базовата му цена за Англия е избрана на 73 895 британски лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР