Land Rover обяви, че в резултат на сътрудничеството си с

...
Land Rover обяви, че в резултат на сътрудничеството си с
Коментари Харесай

DEFENDER получи нова бронирана версия

Land Rover разгласи, че вследствие на съдействието си с TRASCO, притежателите на Defender 110 към този момент могат да разчитат на дискретна добавена сигурност под формата на бронировка на купето.

Програмата за доработка на Defender 110 от TRASCO се назовава A-KIP® (Anti-Kidnap) и както подсказва името е основана с концепцията да предложи спомагателна сигурност на лидера и неговите пасажери при положение на опит за похищение.

Благодарение на присъщото купе на Defender, а и работата на екипа на компанията сътрудник, измененията остават незабелязани, като в това време дават обещание отбрана при нахлуване от равнище VPAM 4 и VPAM 6.

Конструкционни промени, TRASCO прави по стъклата, панелите на вратите, тавана, подподовото пространство и спомагателна стъклена отбрана зад втория ред седалки.

" Defender е най-способният Land Rover, юридически в миналото, и това ново съдействие го прави още по-надежден след като и да било ", споделя Ник Колинс, изпълнителен шеф на програмата Автомобили на Land Rover. " Новото решение за лека отбрана A-KIP® на TRASCO трансформира нашия интернационално отличен автомобил с висока проходимост в извънредно способно и дискретно леговище за своите пасажери, осигурявайки нараснала сигурност и отбрана ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР