LAND ROVER обнови модификационното портфолио на луксозният си седемместен модел DISCOVERY, като

...
LAND ROVER обнови модификационното портфолио
на луксозният си седемместен модел DISCOVERY,
като
Коментари Харесай

LAND ROVER DISCOVERY с нов двигател и допълнителни асистиращи системи

LAND ROVER обнови модификационното портфолио на първокласният си седемместен модел DISCOVERY, като вкарва в гамата му нов високоефективен турбодизелов мотор и най-новите достояния на компанията в областта на асистиращите системи, повишаващи в допълнение безопасността на лидера и неговите спътници.

Новият задвижващ елемент при LAND ROVER DISCOVERY 2019 е трилитров, V-образен, шестцилиндров (SDV6, twin-turbocharged), и той е в положение да генерира оптималната мощ от 306 конски сили и оптимален въртящ миг от 700 Нм. Новата цодификация на седемместния модел дава обещание да предложи на бъдещите си собственици опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 7.5 секунди, както и възможност за изтегляне на товар от до 3500 килограма.

По отношение на системите за повишаване на сигурността, DISCOVERY 2019 към този момент се предлага с технологията Clear Exit Detection, която предизвестява лидера и пасажерите, ако автомобил, велосипедист или друк обект доближава колата откъм гърба когато те се подготвят да излязат от интериора.

Системата за адаптивен круз надзор на DISCOVERY в този момент включва автоматизирано прекъсване и потегляне от самото начало. Новата функционалност е в положение да поддържа зададена от лидера скорост на придвижване, когато това е безвредно, само че също по този начин и автоматично да я контролира въз основата на предварително заложено от шофьора безопасно разстояние по отношение на движещото се начело транспортно средство. Системата е в положение също по този начин да задейства спирачната система на колата до пълното й прекъсване при придвижване в засилен трафик, а по-късно да подсигурява тръгване при престой на място от не повече от 3 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР