Land Rover Defender Experience изследва остров Силт и с цел

...
Land Rover Defender Experience изследва остров Силт и с цел
Коментари Харесай

Land Rover Defender по следите на живота в остров Силт

Land Rover Defender Experience изследва остров Силт и за да тества неоткритото до момента и да се впусне в сякаш невъзможното. Той е най-известното място за северни почивки - немският остров Силт, прочут още и като Кралицата на Северно море. За разлика от обичайните туристически стандарти за Германия, свързани с бира, наденички, футбол и странните баварски носии, най-северният немски остров показва една напълно друга позиция към страната - успокоение, красиви гледки, обичаи, морска храна и прелестна природа. Всичко това съчетано с модерните улеснения и разкош. Без подозрение това е най-любимото място за отмора на заможните немци от Северна Германия, най-вече от района на Хамбург и Бремен.

Из централните улици на общо 12-те селища на острова има скъпи бутикови магазини, а нерядко могат да бъдат видяни и лицата на известни звезди, които са закупили парцел някъде там. Всъщност Силт е измежду най-скъпите места в Германия, като там междинната цена на парцелите варира към 35 000 евро на квадратен метър. Постоянните поданици са близо 20 000 и те посрещат съвсем 1 млн. туристи годишно, най-много германци и датчани.
Островът притегля гости към този момент над 150 години и постоянно е бил одобряват като идеално място за лечение на белодробни и кожни болести. Много хора с алергии също вървят там, с цел да усетят чистия морски въздух.

От Ellenbogen до Hörnum Odde - горе на север има доста неща за правене през лятото. Класиката за съвременни първокласни преживявания, Defender предлага завършения, подобаващи за разкриване на нови места и преживяване на цялостния капацитет на острова. Независимо дали става въпрос за спокоен старт с йога сесия на живописния плаж Hörnum Odde, професионална фотосесия по време на магическия наследник час или спокоен завършек на деня под формата на плажна среща с обичани хора в плажен стол, Defender основава незабравими такива в моментите на Defender Experience Sylt. Всички програмни детайли са особено основани за феновете на марката Defender.

„ За Defender Experience Sylt избрахме най-интересните места на острова и най-вълнуващите действия “ - споделя Ян-Кас ван дер Стелт, ръководещ шеф на Jaguar Land Rover Германия - „ Моделите Defender ще доведат участниците безвредно и комфортно до най-отдалечените ъгли и назад до Defender Basecamp в Кампен. Отправната точка за множеството авантюристичен оферти е извънредният Defender Basecamp в модерния плажен бар Buhne 16 в Kampen. Тук можете да се насладите на изискана храна и освежителни питиета, а участниците могат да беседват за идни или минали екскурзии в спокойна атмосфера.

Като част от Defender Experience Sylt, лимитирано издание на модела, лимитирано до 25 единици, чества своята премиера - Defender 90 Marine Blue Edition. Допълнителното означение се отнася до класическо покритие, което към този момент е било употребявано при предшествениците на Defender през 50-те до 70-те години на предишния век. Това също би трябвало да се хареса на запалянковци и колекционери, които ценят историята и бъдещето в идентична степен.

Новият Defender 90 Marine Blue Edition се отличава с извънредно създадена обвивка Land Rover Marine Blue, комбинирана с оцветен в бяло противоположен покрив. Бадж от външната страна с надпис „ Едно от 25 “ разпознава всяко копие на изданието. Превъзходното равнище на съоръжение SE глези пасажерите с новаторски технологии и актуален комфорт. Избраните характерности включват сгъваем покрив от плат, седалки от зърнеста кожа, охлаждащо поделение, звукова система Meridian, Apple CarPlay, алтернатива за апостериори зареждане на смарт телефон, адаптивен круиз надзор с предизвестие за конфликт и електронно следено шаси с пневматични ресори.

Defender 90 Marine Blue Edition ще бъде изложен за гостите на извънредния Defender Basecamp. Вдъхновено от сърф метода на живот, това издание е същински израз на премеждие и независимост. Това се акцентира и от дъската за сърф, която идва с всеки Defender Marine Blue Edition. Defender 90 Marine Blue Edition може да се поръча единствено в Германия и коства 99 800 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР