Lancia върви точно по график с разработването на нова структура

...
Lancia върви точно по график с разработването на нова структура
Коментари Харесай

Lancia: Ренесансът напредва - видео

Lancia върви тъкмо по график с създаването на нова конструкция на продажбите си в определени европейски страни. В Италия структурата към този момент включва 160 оторизирани дилъра, 45 нови шоурума и 240 души търговски личен състав.

Представянето на концептуалния автомобил Lancia Pu+Ra HPE в Германия, Испания, Португалия и Франция ще приготви стартирането на пазара на новата Lancia Ypsilon през 2024 година След първата среща през юли се организира втората онлайн среща на общността на Casa Lancia. Създадена е за основаване на директна и ефикасна връзка сред продажбите и централата на марката Lancia.

240-те италиански продавачи имаха опцията да обменят хрумвания с Лука Наполитано, основен изпълнителен шеф на марката Lancia, ръководещ шеф на Lancia Italia, Рафаеле Русо, както и с всички останали членове на общността.

„ Изминаха два месеца от стартирането на Casa Lancia, общността на експертите по продажбите в Италия. През това време 240-те търговци интензивно обмениха хрумвания между тях и с нас. Имаме и първите 45 италиански дилъри с Lancia Pu +Ra HPE концептуално транспортно средство, които към този момент внедриха новата корпоративна еднаквост “, разяснява Лука Наполитано, основен изпълнителен шеф на марката Lancia.



Рафаеле Русо, ръководещ шеф на Lancia Italia добави: „ През септември и октомври концептуалният автомобил Lancia Pu+Ra HPE ще обиколи седем района на Италия с общо 13 града и при дилъри, които към този момент са приели новата корпоративна еднаквост на Lancia. Горд съм, че съм част от този екип и този упорит план, който връща Lancia назад в европейския премиум бранш. "

Новата еднаквост на марката Lancia отразява четирите стълба на десетгодишната тактика на марката: качество, електрификация на моделната гама, резистентност и новаторски модел на продажби, предопределен да предложи на клиентите първокласно преживяване. Новата еднаквост на марката има за цел да подсигурява на клиентите интензивно и висококачествено пътешестване в света на Lancia.

Изживяването стартира отвън постройката, която се характеризира с явен и съразмерен архитектурен език. Интериорът на автосалона също е напълно в италианска грациозност. На входа клиентите се посрещат от специалист за марката Lancia. Lancia също демонстрира внимание към детайла с обзавеждането. Те основават достоверно чувство за живот, както е особено за италианските къщи.

Новите шоуруми се показват като елегантни и приветливи салони, в които посетителите би трябвало да се усещат удобно и са проектирани напълно в италиански жанр. Атмосферата на висококачествените материали и редуването на светлина и сянка са в допълнение подсилени от мебелите на италианската първокласна марка Cassina. Сътрудничеството сред Lancia и Cassina се основава на споделени полезности като италианска еднаквост, иновация, традиция и запазване на околната среда.

Централната част на шоурума е непокътната за колите. Те се къпят в естествена светлина, която влиза през огромни прозорци. В тази атмосфера клиентът може да изследва света на Lancia. В сходство със фамилната атмосфера, специалист оказва помощ на клиента да конфигурира своя желан автомобил. Шоурумът е допълнен от зони, предопределени за доставка на нови транспортни средства, както и аксесоари и такъми.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР