Lancia постави началото на своя нова бизнес инициатива, а именно

...
Lancia постави началото на своя нова бизнес инициатива, а именно
Коментари Харесай

Lancia с програма за сертифицирани коли. Проверява ги по 120 точки

Lancia сложи началото на своя нова бизнес самодейност, а точно стартирането на програмата Lancia Certified за продажба на сертифицирани използвани коли.

За момента, Lancia Certified е налична единствено в Италия, само че от компанията анонсират, че тя ще бъде въведена на всички тези пазари, на които марката стартира да се предлага още веднъж.

" Със стартирането на програмата Lancia Certified, през днешния ден се отбелязва още един значим крайъгълен камък в Lancia Renaissance, основана за всички клиенти и почитатели на марката, които се интересуват от притежаването на сертифициран и с гаранция използван автомобил Lancia ", споделя Лука Наполитано, изпълнителен шеф на компанията. " Това е извънредна стратегия, която трансформира преживяването при закупуване на използвани коли в същинско преживяване с марката. Lancia Certified започва в Италия, само че по-късно ще доближи до пазарите, където Lancia ще участва още веднъж ".

Програмата Lancia Certified е основана за тези от представителите на марката, които са на възраст от под 7 години и са с по-малко от 150 000 изминати километра. За да бъде включена в програмата, колата минава през голям брой инспекции и проби, като от компанията показват, че всеки един от колите се ревизира по 120 точки

Lancia Certified дава обещание двугодишна гаранция във връзка с аварийните елементи и електрическата апаратура, като не се постанова ограничаване във връзка с пробега.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР