lamqta.comОвен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
lamqta.comОвен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Спокоен ден за пет зодии, другите обаче да внимават!

lamqta.com

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри. 

  ``
реклама
Телец
Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Няма значение по какъв начин ще се държите през днешния ден. Може да го вършиме по метод, който най-Ви харесва, само че е наложително да намерите по какъв начин да покажете на близките, че го вършиме откровено и фактически говорите това, което мислите. Това е отлична тактика, която ще Ви даде опция да поработите над обстановката от разнообразни страни. Затова откакто изпратите електронно писмо, позънете на индивида, за който е адресирано, или поговорете с него персонално. Има възможност с един диалог да не можете да уредите всичко. Не се опасявайте, че ще изглеждате прекомерно многословни. Все отново най-важна е яснотата!

Лъв
Общувайте с хората, не мислете прекомерно доста за материалната полза. Нали по този метод имате опция за продан на усещания, приемане на една или друга информация, а това, в границите на денонощието се явява голяма полезност. Това е прелестно време за закупуване на книги и четене на публикации с настоящо наличие, както и за натоварен продан на отзиви със съидейниците. Оригинален самоуверен план, роден в диалог с другари, може бързо да се трансформира в действителност, и по този метод и Вие, и Вашите събеседници, ще минете незабавно от думи към каузи.

Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на към този момент взети решения, ще прекарате огромна част от деня в размишления за това, какви благоприятни условия са били изпуснати и какви обстоятелства са останали неуточнени. Това занятие ще се окаже извънредно непродуктивно и на вятъра ще губите времето си, което бихте могли да употребявате за доста потребни неща.. На процедура този ден е доста по-подходящ за дейна активност, и още от сутринта се настройте за ефикасна работа. Съюзници ще имате в късния следобяд, а и тъкмо тогава най-вече ще се нуждаете от тях.

Везни
Хубав ден за начало на нова работа. Колкото по-„ земен ” и на практика темперамент имат Вашите занимания, толкоз по-охотно звездите ще Ви оказват помощ, да постигнете триумф. Не си заслужава, да витаете в облаците - празните фантазии водят единствено до разочарования. Около обяд ще научите вълнуващи вести. Помнете, че не нужно да предприемате нещо неотложно, а имате задоволително време умерено да обмислите всичко. За препдпочитане е, да се съветвате с по-възрастни хора с повече опит, с които не би трябвало да имате роднински връзки. Възможни са скъпи дарове и парични приходи.

Скорпион
Умение да се провежда работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците освен на своя, само че и на другите езици. Това е и ключът към Вашия триумф. Ако не умеете да вършиме това, то в никакъв случай не бихте постигнали това, което умеете в този момент. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както би трябвало.

Стрелец
Възползвайте се от своите привички, с цел да погледнете в дълбочина ( несъмнено, където е възможно), а това ще предизвика някои забавни събития. Когато деликатно наблюдавате какво приказват хората, и още повече, по какъв начин се държат, можете да извършите по-мащабни и значими заключения, в сравнение с болшинството от хората към Вас. Споделете своите мисли с другари и не се опасявайте да изпитате опциите си. Честно казано, освен би трябвало да вземете решение за това, а дори да сте горди, че сте го взели. Възможно е в даден миг прекомерно доста да се съсредоточавате на скептичната страна на нещата. По-дейна позиция може да Ви подтикне в по-позитивна посока.

Козирог
Това е ден, когато с цел да останете на мястото си, би трябвало да бягате, и то да бягате доста бързо. Ако се случи по този начин, че спрете, тъй като сте останали без сили, съперниците неотложно ще Ви настигнат и изпреварят. Така че не разчитайте на лек ден и изразходвайте силата си по опция икономично, с цел да Ви стигне за целия ден. Обстановката ще бъде напрегната освен в професионално, само че и в персонално отношение. При младите влюбени ще зародят различия, а съпрузите със стаж ще се карат повече от нормално. Само че опасност за връзките няма - ще деянията мъдрост и ще намерите устройващ всичи излаз от безспорно комплицираната обстановката.

Водолей
Ще можете да постигнете положителни резултати в професионалната си активност, дори и да не придавате огромно значение на работата си. Това точно е денят, в който триумфът самичък ще се пъха в ръцете Ви, без значение дали полагате въпреки и минимални старания, с цел да се възползвате от обстановката. Ясно е, че за главозамайващи кариерни висоти през днешния ден може единствено да мечтаете, само че пък възстановяване на финансовото състояние през този ден е изцяло допустимо. Отношенията Ви с околните се подреждат добре, а Вие ще се окажете и посланик, и миротворец, и източник на всеобща наслада. Така че не губете оптимизмът и положителното си въодушевление!

Риби
Разногласията с сътрудниците и приятелите напълно не значат, че би трябвало да прекратите с тях всевъзможни връзки. Напротив, при положение на демонстрация на напрежение и кардинални разногласия, допустимо най-бързо се пробвайте да балансирате неприятните моменти на другарство с по-позитивни. Природната Ви вътрешен глас ще Ви подскаже по какъв начин да извършите това с най-малки загуби. А може и с спомагателна полза за Вас. През това време Ви е противопоказно цялостно уединение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР