lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас.

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас.
Коментари Харесай

Труден ден за 3 от зодиите в събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Днес Вашето въодушевление е явно за хората към Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя яд – несъмнено, в сдържана форма, без каквото и да било физическо влияние, в случай че това, несъмнено, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си, експанзия –това е, в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са непрекъснато положителни и благи! Ужасно! Така че направете потребна услуга на себе си и на индивида, с който непрекъснато се виждате: започнете да упражнявате. Това ще Ви бъде прекомерно потребно.

Телец

След няколко дни, изпълнени със сърпрайзи, разнородни сигнали и странни диалози, пригответе се за това, че животът ще стане по-спокоен и темпът му ще се забави. Честно казано, рязкато рухване на гневното движение на Вашия живот може да стане толкоз ненадейно, че дори да си пожелаете най-малко още няколко минути безпорядък. За да изкорените това възприятие, подарете си няколко свободни часа, с цел да привикнете към по-малка претовареност. Скоро ще откриете, че от това въобше не е мъчно да се получи наслаждение. Не можете непрекъснато да бъдете с пределна скорост. Посрещнете с разтворени прегръдки тази дребна отмора в средата на седмицата.
 

Близнаци

Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка
 

Рак

Ако отказвате да признаете, че нещата не са напълно по този начин, както би трябвало, това напълно не значи, че в живота Ви всичко върви чудесно. Престанете да криете главата си в пясъка! Вие отказвате да видите суровата действителност, само че по едно и също време с това изпускате от взор доста прелестни неща. Лесно можете да се справите с всичко, което ще се случи през днешния ден, и по тази причина престанете да избягвате ререшаването на проблемите - това е единствено безрезултатна загуба на време. Погледнете истината в очите и се наслаждавайте на същинския живот. Обезателно ще съумеете!
 

Лъв

Лъвовете ще имат мотив да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се оправят със комплицирани задания, които на доста ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите достижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на хвалба от хора, чието мнение е доста значимо за Вас, а също и материалното подучване. За да завоювате благосклонностите на новите познати, ще би трябвало да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни действия. През днешния ден може да започнете връзки, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.
 

Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто желае да се покаже. Имате хрумвания и въодушевени препоръки, които сте подготвени да споделите с всеки, който е подготвен да Ви изслуша, даже и сами да не осъзнавате това. Засегнете тематиката, която сте избягвали до този миг заради боязън да не бъде неправилно разбрано това, което мислите. Сега ще кажете допустимо най-точните думи и неловкостта, от която сте се страхували, ще се трансформира за почтена за почитание почтеност.
 

Везни

Поздравления! Най-на края в връзките с обичания Ви човек е настъпил в действителност ярък интервал! Звездите не могат сигурно да кажат, какъв брой ще продължи той и по тази причина Ви предлагат да се наслаждавате на всяко мигновение. А ще има на какво да се наслаждавате, повярвайте!
 

Скорпион

Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.
 

Стрелец

Днес са вероятни спонтанни празници или сбирки, на които освен ще си прекарате времето чудесно, само че и ще се запознаете с забавни хора. Ако решите да ограничите общуването си и то да бъде единствено в кръга на околните, може да преживеете някои неприятни моменти. Ще се появи неодобрение от основаните връзки, а и мъчно ще успявате да овладеете раздразнението. На процедура от тези дреболии недоволството може да избухне. Или бъдете подготвени да деянията извънреден самоконтрол, или се задоволете с разискване на неутрални тематики.
 

Козирог

Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.
 

Водолей

Днес Вашият обичан човек ще бъде податлив, да схваща думите Ви погрешно. Даже изводите му ще бъдат толкоз нелогични и непредвидени, че чак ще останете безмълвни и зашеметени от умеенето му, да прави от мухата слон, а и назад.И дори да се пробва да открива от дълго време открити неща...
 

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов план? Нова квартира? Нова обич? Възраждане на вярата? Нова сила? Нов тип спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, с помощта на нечия блестяща концепция да се продава спрей с аромат на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже много вълнуващо....

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР