Lamborghini се справя отлично. В разгара на една от най-високите

...
Lamborghini се справя отлично. В разгара на една от най-високите
Коментари Харесай

Lamborghini с поръчки за 2 години напред


Lamborghini се оправя чудесно. В разгара на една от най-високите инфлации в света и при внезапно повишаване на цените на стоките по време на последните усложнения в доставките и превоза, поръчките на Lamborghini към момента са резервирани до 2024 година, съгласно Bloomberg.

Въпреки че се застрахова малко за това накъде ще се насочи стопанската система в Европа през идната година, основният изпълнителен шеф на Lamborghini Стефан Винкелман не наподобява доста обезпокоен за непосредственото бъдеще на производителя на екзотични коли, което е покрито за идващите 18 месеца на произвеждане - или до началото на 2024 година

В петък Винкелман съобщи пред Bloomberg: " При високите лихвени проценти и високата инфлация към момента сме мощни " и добави, че " при внезапното повишаване на цените на силата, изключително в Европа, към момента не сме забелязали закъснение ".



И по този начин, до момента в който Старият свят е в епицентъра на индустриални усложнения и работен безредици, тези, които имат задоволително пари, с цел да се предпазят от нестабилните стопански условия, се оправят добре. Поне тези, които разполагат с задоволително пари, с цел да купуват Lambo.

Относителната финансова сигурност и непредвидените пандемични облаги, на които се радват богатите, към този момент не са толкоз изненадващи, защото най-богатите хора в света съумяха да излязат напред през последните няколко години. Но финансовият взрив от COVID-19 по същия метод подтиква производителите на коли, които обслужват най-богатите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР