Lamborghini продължава честванията по повод 60-годишнината си с премиерата на

...
Lamborghini продължава честванията по повод 60-годишнината си с премиерата на
Коментари Харесай

Над 370 часа за боядисването на това уникално Lamborghini Huracan Sterrato

Lamborghini продължава честванията във връзка 60-годишнината си с премиерата на уникален представител на офроуд версията Sterrato на Huracan.

От Lamborghini споделят, че неповторимият Huracan Sterrato Opera Unica е въодушевен от сините цветове на морето и небето на Сардиния, като за задачата са заложили на комплициран развой по образуването на цветовото осъществяване с бистър резултат на купето на автомобила.

Екстериорът на Huracan Sterrato Opera Unica е изпълнен в три пласта боя- Blu Amnis, Blu Grifo и Blu Fedra, всеки един от които нанесен на ръка, а крайният резултат, разказан от самата компания, е за бистър резултат на замръзнала течност.

За реализирането на главната концепция за външния тип на Huracan Sterrato Opera Unica са били нужни над 370 часа работа, а спомагателен контрастност и резултат е реализиран посредством черното матово осъществяване на тавана, веждите на калниците, сплитерите, рамките на фаровете, 19-цоловите джанти и други.



Lamborghini Huracan Sterrato, което ще бъде създадено в лимитирана серия от 1499 екземпляра, се отличава от Huracan EVO версията на модела с увеличено с 44 мм разстояние от пътя, както и увеличена предна и задна диря със надлежно 30 мм и 34 мм. Добавени са спомагателни защитни плоскости под пода, нови накрайници на изпускателната система и други.

Huracan Sterrato е оборудван с 5.2-литров, V-образен, десетцилиндров мотор с оптималната мощ от 610 конски сили и оптимален въртящ миг от 560 Нм. Агрегатът е смесен със 7-степенна роботизирана предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР